mostar

Svečana dodjela diploma polaznicima tečajeva

02.06.2016.
u 09:00

U amfiteatru APTF-a Sveučilišta u Mostaru održana je svečana dodjela potvrdnica studentima polaznicima besplatnih tečajeva talijanskog jezika i informatike u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. Tečajevi su trajali dva mjeseca, talijanski jezik se odvijao kroz dvije razine dok su studenti na tečaju informatike mogli naučiti osnove programiranja.

Tečaj informatike organiziran je u suradnji sa SPARK schoolom Mostar. Potvrdnice je studentima uručila predsjednica SZ-a Janja Marušić, naglasivši važnost održavanja besplatnih studentskih tečajeva kao jednog od najkvalitetnijih projekata koje Zbor nudi studentima kroz čitavu akademsku godinu.

Predavači tečajeva informatike i talijanskog jezika, Andrea Bošković i Mirela Paponja, zahvalile su svim studentima na izuzetnom trudu i angažmanu u protekla dva mjeseca, izrazivši želju za nastavkom kvalitetne suradnje sa Studentskim zborom i iduće akademske godine. Tečaj talijanskog jezika uspješno je završilo 110, a tečaj informatike 30 studenata, priopćili su. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?