Sve je odrađeno u najvećoj tajnosti: Kate Middleton završila na operaciji

18.01.2024.
u 09:59

Kate, britanska princeza od Walesa uspješno je podvrgnuta ranije planiranoj operaciji abdomena, a u bolnici će se nakon operativnog zahvata zadržati do dva tjedna, objavila je u srijedu Kensingtonska palača.

Supruga britanskog prijestolonasljednika, princa Williama zadnji je put u javnosti viđena na Božić kad je kraljevska obitelj bila na misi u crkvi nedaleko od kuće kralja Karla u Sandringhamu u istočnoj Engleskoj.

Tada nije bilo nikakvih naznaka o mogućim zdravstvenim problemima, piše Reuters.

U priopćenju palače stoji kako se očekuje da će Kate biti zadržana u privatnoj londonskoj bolnici London Clinic 10 do 14 dana prije nego što bude puštena na kućni oporavak.

Izvor iz palače novinarima je kazao da nije riječ ni o kakvoj malignoj bolesti, ali nije želio otkriti o čemu se radi.

“Princeza od Walesa svjesna je toga da će ova objava izazvati velik interes te se nada da će javnost shvatiti njezinu želju da se sve odvija na što uobičajeniji način zbog dobrobiti njezine djece. Njezina je želja i da svi medicinski podaci o zahvatu ostanu privatni”, stoji u priopćenju iz njezina ureda.

Dodaje se i da će javnost biti obaviještena o tomu kako se princeza osjeća tek kada bude doista “važnih novih informacija”. U priopćenju stoji i kako je malo vjerojatno da će se Kate vratiti svojim javnim dužnostima prije Uskrsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije