Srednja ekonomska škola

Svakom profesoru laptop za lakši pristup e-dnevniku i e-matici

racunalo
17.09.2022.
u 16:13

Srednja ekonomska škola Livno fizički dnevnik potpuno zamijenila e-dnevnikom, provela i digitalne e-upise

Početak nove školske 2022./2023. godine posebno će pamtiti u Srednjoj ekonomskoj školi Livno u kojoj je proteklih dana bila iznimno svečana atmosfera.

Naime, kako je navedeno na Facebook stranici livanjske Srednje ekonomske škole, svaki profesor u toj obrazovnoj ustanovi dobio je na raspolaganje laptop za lakši pristup e-dnevniku, e-matici i svakodnevnoj nastavi i radu s učenicima.

Dodatno su u školi opremljeni kabinet informatike i kabinet vježbovnih tvrtki.

- U dvorani su ugrađena moderna LED svjetla koja će, na radost mnogih klubova, koji bez ikakve naknade koriste usluge dvorane, postati još učinkovitija, a s novom opremom i računi za električnu energiju postat će manji - dodaju u svojoj objavi na Facebooku iz ove obrazovne ustanove s područja Hercegbosanske županije.

- Svega ovoga ne bi bilo da nije svesrdne potpore Ministarstva prosvjete Hercegbosanske županije na čelu s ministricom Gordanom Nakić - naglašavaju.

Kratkim govorom resorna ministrica u Vladi HBŽ-a Gordana Nakić naglasila je kako Srednja ekonomska škola i njezini djelatnici na čelu s ravnateljem Miroslavom Ćurićem s pravom i punom zaslugom dobivaju navedenu opremu jer su svojim entuzijazmom, voljom za usvajanje novih tehnologija i njihovom provedbom postali predvodnici u Hercegbosanskoj županiji, pa i u Bosni i Hercegovini.

Ravnatelj škole Miroslav Ćurić zahvalio je uime djelatnika ministrici Gordani Nakić i istaknuo kako je to priznanje, ali i obveza koju ispunjavaju uvijek gledajući dobrobit onih zbog kojih su tu - njihovih učenika.

Srednja ekonomska škola Livno prva je škola u kojoj se nastava izvodi na hrvatskom jeziku u kojoj su fizički dnevnik u potpunosti zamijenili e-dnevnikom, a maticu e-maticom te na kraju u ovoj godini s drugim školama uspješno proveli i digitalne e-upise.

- I ovoga puta naša škola može ponosno izreći svoj slogan: "Uvijek korak ispred" - dodali su na Facebook stranici iz Srednje ekonomske škole Livno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?