na Središnjem gradskom trgu

Sutra tradicionalna „Božićna čarolija u Travniku“

19.12.2018.
u 10:43

Posjetitelji će moći uživati u božićnim pjesmama, ukrasima, vatrometu, video projekcijama, kolačima, kuhanom vinu, kobasicama i ostalim blagdanskim delicijama.

Udruga za humani i održivi razvoj “Klik”, Udruga “Naše Polje” i Udruga „Dolina Lašve“ organiziraju četvrtu po redu “Božićnu čaroliju u Travniku”. Ovogodišnja Božićna čarolija održat će se 20. prosinca 2018. godine (četvrtak) na Središnjem gradskom trgu u Travniku, ispred Konzuma, program počinje u 12 sati i traje do kasnih večernjih sati, priopćila je Udruga za humani i održivi razvoj "Naše Polje".

Sadržaj ovogodišnje “Božićne čarolije u Travniku” je kao i prethodnih godina; zabavnog, glazbenog, kulturnog i prodajnog karaktera. Na blagdanskoj manifestaciji predstavit će se kako na bini, tako i na izložbenim štandovima razne udruge, glazbene, folklorne i kazališne skupine, te kreativni pojedinci iz travničkog kraja.

Posjetitelji će moći uživati u božićnim pjesmama, ukrasima, vatrometu, video projekcijama, kolačima, kuhanom vinu, kobasicama i ostalim blagdanskim delicijama. Uz mnoga iznenađenja središnji događaj kao i prethodnih godina bit će prikaz živih jaslica.

Od 16 sati planiran je koncert popularnih lokalnih grupa: „In-Takt“, „Apparenza Acustic band“, „Triumph band“ i „Unnuplegged Nesh“.

Podsjetimo, prva “Božićna čarolija u Travniku” održana je 17. prosinca 2015. godine na platou ispred Konzuma, odnosno na lokaciji današnjeg Središnjeg gradskog trga. 

Zbog izgradnje današnjeg trga druga “Božićna čarolija u Travniku” održana je 21. prosinca 2016. godine na Trgu grada Leipziga. Prošle godine, 21. prosinca 2017. godine bogat program treće „Božićne čarolije u Travniku“ završen je velikim vatrometom pred mnoštvom posjetitelja.

U prethodnim godinama u božićnom ugođaju uživali su mnogi posjetitelji, radost i duh Božića prenesen je na sve građane Travnika, dok je dio sredstava zarađen od prodaje božićnih kolača i ukrasa potrošen u humanitarne svrhe, odnosno podijeljeni su darovi socijalno- ugroženim obiteljima, djeci na pedijatriji naših dviju bolnica, te učenicima OŠ KŠC „Petar Barbarić“, OŠ „Nova Bila“ i OŠ „Travnik“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?