najava

Sutra sjednica Vijeća ministara BiH

 Vijeće ministara BiH
12.10.2016.
u 13:33

Sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine održat će se sutra, četvrtak 13. listopada u Sarajevu (Zgrada institucija BiH, Trg BiH 1), najavljeno je iz Vijeća ministara BiH.
Na predloženom dnevnom redu su između ostalih Nacrt protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije o provedbi članaka 13. – 15. Konvencije o policijskoj suradnji u Jugoistočnoj Europi, Nacrt osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma o izmjenama i dopunama Sporazuma između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Bugarske o međunarodnom cestovnom prijevozu putnika i roba, Prijedlog odluke o raspodjeli grant sredstava Vlade Japana doniranih Bosni i Hercegovini Nota sporazumom – razmjena nota između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Japana o realizaciji grant pomoći Vlade Japana Bosni i Hercegovini za 2014. godinu, Prijedlog odluke o kriterijima za izbor jedne ili više nevladinih organizacija kojima će se rasporediti sredstva tekućeg granta „Pravna pomoć osobama smještenim u Imigracijskom centru“ za 2016. godinu, Prijedlog odluke o kriterijima za izbor jedne ili više nevladinih organizacija kojima će se rasporediti sredstva tekućeg granta „Smještaj i pravna pomoć za strance - žrtve trgovine ljudima“ za 2016. godinu te još niz drugih prijedloga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?