U Glavnoj pošti u Mostaru

Sutra proglašenje najljepše marke Hrvatske pošte Mostar

hp mostar
11.04.2016.
u 09:49

Nakon proglašenja najljepše marke bit će izvučeni dobitnici nagrada koji su sudjelovali u nagradnoj igri "Izbor najljepše marke HP Mostar 2015"

Svečanost proglašenja najljepše marke Hrvatske pošte Mostar izdane u 2015. godini održat će se u utorak, 12. travnja, s početkom u 11 sati u Glavnoj pošti u Mostaru.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje Hrvatske pošte Mostar, nakon proglašenja najljepše marke bit će izvučeni dobitnici nagrada koji su sudjelovali u nagradnoj igri "Izbor najljepše marke HP Mostar 2015". Osim dvije glavne nagrade bit će izvučeno još osam dobitnika vrijednih nagrada koje priprema Hrvatska pošta Mostar.

Inače, u Hrvatskoj pošti Mostar do sada je izdano više od 400 poštanskih marki različite tematike na kojima su zabilježene razne svjetske i domaće obljetnice, kulturni i povijesni događaji, blagdani, ljepote mitova, biljnoga i životinjskoga svijeta te mnoge druge teme.

Najljepša marka birala se između 23 poštanske marke izdane u 2015. godini, a o najljepšoj odlučili su glasovi pristigli na glasačkim listićima u HP Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije