sjednica

Sutra nastavak sjednice Doma naroda Parlamenta FBiH

31.05.2017.
u 14:02

 Predsjedateljica Lidija Bradara zakazala je za sutra s početkom u 12 sati nastavak sjednice Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, koja je prekinuta 27. travnja kod prve točke dnevnog reda, predloženog novog federalnog zakona o mirovinskom i invalidskom osiguranju. Izaslaničku raspravu o tom aktu predsjedateljica Bradara nije proglasila zatvorenom.

Osim tog zakona, brojne su točke u preostalom dnevnom redu ove sjednice, među njima Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu (skraćeni postupak), Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o igrama na sreću, Nacrt zakona o kontroli i ograničenoj upotrebi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje, Nacrt zakona o mirnom rješavanju radnih sporova, kao i Nacrt zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom.

Idući su u dnevnom redu nacrti zakona o porezu na dohodak te o doprinosima, kao i prijedlozi odluka o prihvatanju zaduženja po Sporazumu o zajmu između Bosne i Hercegovine i Svjetske banke - Međunarodne banke za obnovu i razvoj (IBRD) za zajam za razvojnu politiku javnih financija te za projekat podrške zapošljavanju.

Izvještaj o zaduženju Federacije Bosne i Hercegovine po osnovu emisije obveznica u dane 20. i 27. prosinca prošle godine, kao i izvještaji o prošlogodišnjem radu Federalne vlade, Federalne uprave policije i Federalnog ministarstva unutarnjih poslova, također su u preostalom dnevnom redu među drugim temama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije