poseban prilog

Danas na dar svim čitateljima Večernjeg lista BiH prilog Zimnica - narodno i moderno

07.09.2020.
u 17:02

Donosimo tradicionalnu zimnicu, ali i modernu, npr. chutney je ove godine hit te neke nove tehnike

Zima se bliži i valja se pobrinuti da je smočnicu puna savršenog ajvara, finih džemova i ostalih poslastica za uživanje kroz hladna razdoblja. 

I zato Večernji list donosi na dar posebni prilog Zimnica - narodno i moderno u utorak 8. rujna. 

Prilog o zimnici izrađen je u suradnji s poznatom Facebook grupom Starozagrebački recepti. Tako je u dogovoru s pokretačicom grupe Vesnom Prajz-Velić odabrano šest žena koje su otkrile detalje recepata, a i koju caku i savjet u pripremi zimnice. 

Radi se o Tini Koren, Tatjani Kobija, Zrinki Lulić, Suzani Vulami, Tamari Drvar te Aniti Cetin, koja zimnicu radi zajedno sa snahom Anom Pandža. Čitajte i kako se priprema i zelena sol, rozulin, chutney od šljiva i jabuka te na koji način ajvar ispeći u pećnici i kakve veze ima suđerica s pasterizacijom.

  Sve to i još više pronađite u posebnom prilogu Zimnica - narodno i moderno u utorak 8. rujna na dar uz Večernji list.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?