TKO BI REKAO

Supermoći dječjeg pudera: Evo za što ga sve možete iskoristiti

shutterstock
15.05.2020.
u 07:57

Dječji puder nije dobar samo za održavanje dječje kože, odličan je i za rješavanje mnogih drugih problema u kućanstvu.

Dječji puder odlično je sredstvo za poslije brijanja, kako za muškarce tako i za žene. Kako biste nakon brijanja izbjegli iritaciju kože, jednostavno je utrljajte s malo dječjeg pudera. Ovo je pogotovo korisno ljudima koji inače imaju problem s posjekotinama i uraslim dlakama. 

Dezodorans 

Ako imate problem sa znojenjem, jednostavno u vaše pazuhe utrljajte dječji puder. On upija znoj i ostavlja vaše pazuhe čistim i mirišljavim. 

Neugodni mirisi u ormaru 

Kada ormari nakupe vlagu, počnu ispuštati neugodne mirise. Kako biste ih se riješili, sve što trebate napraviti je u jednu staklenku staviti malo dječjeg pudera te ga staviti u ormar i pustiti da odstoji nekoliko sati ili preko noći.  

Otečene noge 

Ovaj trik odličan je za žene koje vole nositi štikle, ali često imaju problem s oticanjem nogu. Jednostavno prije nošenja, u štikle stavite malo dječjeg pudera. On će spriječiti oticanje nogu, ali i žuljeve. 

Produljuje trajanje ruža 

Kako bi vam ruž trajao dulje, nakon nanošenja, stavite malo dječjeg pudera na papirnati ručnik te lagano pritisnite na usne. Zatim dodajte još jedan sloj ruža i spremni ste za izlazak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije