pokušajte

Super trikovi za prirodnu njegu lica - maske i piling pomlađuju

Fotolia
02.10.2017.
u 18:38

Svatko želi imati lijepo lice, a sad je to jednostavnije nego ikad prije. Prije nanošenja kreme, samo lice kao podloga treba biti čisto, a da biste to postigli donosimo 3 recepta za maske i pilinge

Imate li više od 30 godina, piling je poželjno raditi dva puta tjedno, dok je mlađima dovoljno i jednom tjedno. Tako će koža biti osvježena i slobodna od mrtvih stanica i nečistoća, piše 24sata.hr. 

Maska za usporavanje starenja kože

Sastojci: 3 aspirina, 3 jušne žlice soka od limuna

Priprema i upotreba: Rastopite 3 aspirina u limunovom soku i miješajte dok ne dobijete pastu. Operite lice i ravnomjerno nanesite pastu. Ostavite masku da djeluje oko 10 minuta. Nakon 10 minuta isperite masku s puno vode, piše Bright Side.

Revitalizirajuća maska za lice

Sastojci: 5 aspirina, jušna žlica jogurta i 1/2 jušne žlice meda

Priprema i upotreba: Temeljito izmrvite aspirine i dobro ih promiješajte s jogurtom i medom. Kako bi maska imala što bolji učinak, prvo namočite čistu krpicu u toplu vodu i stavite ju na lice kako bi otvorila pore. Nakon što ste osušili lice, stavite masku na licu i ostavite ju na koži oko 30 minuta. na kraju skinite masku s mlakom vodom.

Maska za piling

Sastojci: 3 aspirina, 3 jušne žlice mlake vode

Priprema i upotreba: Rastopite aspirine u vodi i miješajte dok ne dobijete pastu. Pastu stavite na čisto lice i ostavite da djeluje 10 minuta. Isperite masku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije