izvijestila je zagrebačka policija

Sumnja se da je eksploziju u Zagrebu podmetnuo u njoj ozlijeđeni muškarac

09.09.2021.
u 15:42

Zagrebačka policija oglasila se o sinoćnjoj eksploziji u Stenjevcu.

“Danas, 9. rujna oko 2.20 sati u Susedgradu u Stenjevačkoj ulici, nepoznati je počinitelj eksplozivnom napravom oštetio parkirani osobni automobil marke Smart zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjaka. Jedna je osoba, 21-godišnjak, teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh gdje je zadržan na liječenju. Prilikom eksplozije, uz navedeno vozilo, oštećeno je i teretno vozilo marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva, osobni automobil marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjakinje te osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 23-godišnjaka. Intenzivno kriminalističko istraživanje je u tijeku.

U svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela dovodi se ozlijeđeni 21-godišnji muškarac”, izvijestila je zagrebačka policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?