Jedinstveni CMS

Styria Digital Services širi se u inozemstvo

31.07.2015., Zagreb - Zaposlenici Styria digitalnog razvoja. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
25.09.2015.
u 06:15

Izvozni uzlet Osim izdanja poput Večernjeg lista, 24sata, Poslovnog dnevnika, okrećemo se regiji zbog strukture tržišta i potencijala na zapadnom tržištu, kaže Marko Možina, voditelj poslovnih operacija Styria Digital Services

Styria Digital Services, tvrtka koja razvija internetsku platformu (CMS) koja pokreće najposjećeniji portal u Hrvatskoj 24sata.hr, objavila je oglas za radno mjesto stručnjaka za analitiku velikih podataka u području računalnog vida. Traži i menadžera za razvoj poslovanja i prodaje, stručnjaka za analitiku velikih podataka, programere, web dizajnere i druge IT specijaliste. Marko Možina, voditelj poslovnih operacija Styria Digital Services, na pitanje što će tvrtki koja proizvodi CMS, odnosno softver koji omogućuje objavu sadržaja i upravljanje web portalom, stručnjak za računalni vid, daje kratak odgovor:

"Kao i sve ostalo, i portali moraju postati pametni". Dodaje da sada ne može dati više informacija, jer je riječ o budućim funkcionalnostima pa je taj projekt zasad obavijen velom poslovne tajne.

Prvi inoklijenti

Val zapošljavanja dio je poslovne strategije Styria Digital Services koji, uz interni razvoj CMS-a za Styrijina izdanja, taj isti proizvod prodaje na domaćem i međunarodnom tržištu. Možina navodi da su dosad već radili projekte na StyriaCMS-u u Crnoj Gori, Sloveniji i Austriji. Mahom je riječ o Styrijinim izdanjima, poput novog portala za ljubitelje tenisa Tennisnet.com, koji dolaze iz njemačkog govornog područja – Austrije, Njemačke i Švicarske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije