Sveučilište u Mostaru

Studentski izbori 11. studenog, prijave u tijeku

studentski izbori
02.11.2015.
u 17:42

Prijave (kandidacijski popisi) se primaju najkasnije do ponedjeljka, 9. studenog

Izbori za predstavnike godina, zamjenika predstavnika te predsjednika Studentskoga zbora fakulteta Sveučilišta u Mostaru održat će se 11. studenog 2015. godine, priopćeno je iz Studentskog zbora. 

Studenti koji se žele kandidirati za gore navedene predstavničke funkcije, dužni su u uredu Studentskog zbora preuzeti prijavni obrazac te na njemu ispuniti listu s oznakom za kandidaturu za predstavnika godine ili zamjenika godine, te ukoliko se žele kandidirati za predsjednika Studentskoga zbora fakulteta, naknadno naglasiti u prijavi kandidacijskog obrasca.

Također, prijavni obrazac mora sadržavati i najmanje 1% potpisa studenata godine za koju se kandidat prijavljuje.

Prijave (kandidacijski popisi) se primaju najkasnije do ponedjeljka, 9. studenog 2015. Datum izbora je 11. studenog, a glasovanje će trajati od 9 do 13 sati na svim fakultetima Sveučilišta, nakon kojeg će se doznati imena predsjednika Studentskih zborova svih 11 sastavnica Sveučilišta u Mostaru.

Nakon izbora za predstavnike po fakultetima izabrani predsjednici i dopredsjednici svake podružnice biraju predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

DINAMIKA STUDENTSKIH IZBORA 2015.:

1. Raspisivanje studentskih izbora: do 31. listopada.

2. Zaključivanje kandidacijskih popisa: do 9. studenog

3. DAN IZBORA: 11. studenog

4. Objava rezultata: 13. studenog

5. Ustrojstvo Podružnice: do 18. studenog

6. Ustrojstvo Središnjice: 23. studenog

Iz Studentskog zbora pozivaju sve studente Sveučilišta u Mostaru da se aktiviraju i kandidiraju na predstojećim studentskim izborima, da izađu na izbore i podrže nekog od kandidata. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?