Sveučilište u Mostaru

Studenti protiv povećanja cijene izdavanja diplome

diplome
26.01.2016.
u 18:08

Senat Sveučilišta u Mostaru na svojoj je posljednjoj sjednici donio odluku o povećanju cijena tiskanja i promocije diploma na 200 KM

Predsjedništvo Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru održalo je jučer izvanredni sastanak na kojem se žurno raspravljalo o odluci Senata Sveučilišta o najnovijem podizanju cijene izdavanja diplome i troškova promocije.

Kako je danas priopćeno iz Studentskog zbora, donesena je hitna odluka o ulaganju žalbe prema Sveučilištu kako bi se na idućoj radnoj sjednici, kako navode, ta štetna odluka povukla. U službenom dopisu svoj potpis dali su svih 22 članova Predsjedništva Studentskog zbora, javlja Fena.

- Smatramo da je odluka o povećanju troškova izrade diploma i cjelokupne organizacije najsvečanijeg završnog čina akademske izobrazbe potpuno ekonomski i socijalno neutemeljena, neopravdana i neprimjerena stvarnosti u kojoj živimo. Dodatno će opteretiti i osiromašiti ionako visokim školarinama prenapregnute obiteljske proračune studenata Sveučilišta u Mostaru u vrijeme preduge gospodarske krize i neimaštine, navodi se u priopćenju.

Senat Sveučilišta u Mostaru na svojoj je posljednjoj sjednici donio odluku o povećanju cijena tiskanja i promocije diploma na 200 KM.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?