Burno uoči sjednice

Stotinu policijskih kombija, specijalci u zgradi Parlamenta, Konaković upozorava na nasilje SDA i DF-a

28.04.2023.
u 13:00

Nakon najave prosvjeda na koje poziva Stranka demokratske akcije i njezin politički satelit Demokratska fronta, dramatično je povećan broj policijskih kombija i policijskih službenika unutar same zgrade Parlamenta Federacije BiH. Naš sugovornik  iz zgrade Parlamenta govori kako vlada prilično napeta situacija dok pristižu zastupnici koji bi trebali glasovati o izboru nove Vlade Federacije BiH.

Na mogući scenarij prekida sjednice te izazivanja nasilja upozorio je čelnik Naroda i pravde Elmedin Konaković optužujući izravno čelnike SDA i Demokratske fronte na moguće posljedice.

''Ljudi, zaista je opasno'', rekao je Elmedin Konaković izjavivši kako su poduzete ozbiljne policijske mjere uoči najavljenog prosvjeda zbog odluka visokog predstavnika u BiH o formiranju vlasti u BiH.

''Pozivam Izetbegović i Komšića da shvate što rade i njihove suradnike da ih probude ako ne shvaćaju što rade. Vode priču u preozbiljne stvari'', rekao je i dodao kako oni imaju najveću odgovornost jer njihovi ''egzekutori'' pozivaju na prosvjede. Rekao je da je dovoljna jedna iskra da se dogode nepoželjne stvari.

"Imaju scenarij da prekinu sjednicu, da ne dopuste glasovanje. Sve što budu radili ostat će trajna mrlja na imenom Komšića i Izetbegovića'', rekao je Konaković na obraćanju medijima u Sarajevu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije