NISTE ZNALI...

Što muškarci uvijek primijete na ženama tijekom seksa?

Thinkstock
11.06.2017.
u 16:42

Depiliranje, uređivanje, pomno biranje donjeg rublja... Neke će i otkazati svoje dnevne obveze taj dan kako bi bile sigurne da će obaviti baš sve oko svog uređenja.

Mnoge će se žene satima pripremati ako pomisle da bi se, barem dok je veza još uvijek na nekim počecima, mogao dogoditi - seks! 

Depiliranje, uređivanje, pomno biranje donjeg rublja... Neke će i otkazati svoje dnevne obveze taj dan kako bi bile sigurne da će obaviti baš sve oko svog uređenja.  No, što od svega toga muškarci zaista i primijete?  Evo ovo... 

Inicijativa 
Muškarci vole kada žene preuzmu inicijativu kad je riječ o seksu. Ako je ne pokazuju, muškarci će pomisliti da žena nije zainteresirana.  

Pokrete 
Kako se žena giba i koje pokrete koristi ono je što će muškarac svakako primijetiti. Ako je statična i nije baš "aktivna", to će muškarca često odbiti i vjerojatno takvu ženu neće staviti na listu svojih "najboljih seksulanih iskustava za pamćenje" 

Oči 
Ženine oči otkrit će puno toga. Je li joj dosadno, uživa li ili nešto treće? Otvorene ili zatvorene, ženine oči će muškarcu puno toga otkriti tijekom seksa.  

Disanje 
Svaku promjenu disanja, blage ili strastvene uzdahe, muškarac će itekako zamijetiti. Mnoge će to dodatno i uzbuditi. Ako se kontrolirate da budete sasvim tihe i nečujne - nemojte!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije