Teslić

Stambeno zbrinute tri povratničke hrvatske obitelji

kuća u brdu
studioata
11.11.2015.
u 06:45

Ministar za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske Davor Čordaš potpisao je ugovore s tri hrvatske povratničke obitelji iz Teslića kojima su osigurani paketi građevinsko-zanatskoga materijala za rekonstrukciju i sanaciju stambenih objekata.

Zadovoljstvo povratnika

Potpisivanju ugovora s tri hrvatske povratničke obitelji iz Teslića nazočio je i savjetnik ministra za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske Pero Josipović. Ovim obiteljima će do kraja tjedna biti isporučen materijal.

Povratnici su izrazili zadovoljstvo, što će uskoro, na adekvatan način riješiti svoje stambeno pitanje, te svojim obiteljima osigurati normalne uvjete za život.

Oni su istaknuli osobitu zahvalnost ministru Čordašu na dodijeljenim paketima, te s ministrom razgovarali o povratku u Teslić, kao i problemima s kojima se susreću povratnici.

Projekti Ministarstva

Ministar za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske Davor Čordaš je u razgovoru s povratnicima istaknuo kako je dodjela paketa samo jedna u nizu aktivnosti koje realizira Ministarstvo za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske kako bi se riješili problemi ove populacije.

On je izrazio zadovoljstvo što će ove povratničke obitelji uskoro riješiti stambeno pitanje te ih upoznao i s drugim projektima koje realizira ovo ministarstvo, kako na području općine Teslić tako i u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine. (ri)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?