SVI PRIČAJU O NJOJ

Srpska manekenka poslala snažnu poruku koja je mnoge rasplakala

X
24.04.2017.
u 21:55

Priča uz fotografiju koju je manekenka objavila mnoge je dirnula i natjerala na razmišljanje.

Srpska manekenka i dizajnerica Ines Klara na društvenim je mrežama objavila fotografijui priču vezanu uz nju koja je dirnula tisuće korisnika Facebooka i Instagrama, a mnoge je i rasplakala, prenosi Net.hr

Na fotografiji Ines leži u bolnici kraj starice s maramom na glavi i drži je za ruku. Fotografija već na prvi pogled izaziva brojna pitanja: zašto su u bolnici?, je li to njezina baka?, zašto obje leže?, zašto se drže za ruke?…

U objavi je objašnjeno da su se njih dvije toga dana vidjele prvi put u životu, a kako je došlo do ove fotografije, pročitajte u Inesinoj objavi koju prenosimo u cijelosti:

“Volim se sjetiti ovog dana. Ja sam pala u nesvijest na Fashion Weeku jer sam držala neku glupu dijetu. Ova divna baka je radila cijeli dan na njivi i pozlilo joj je i otekli su joj prsti. Tresla se od straha, iako je osmijehom pokušavala sve uvjeriti da se ne boji. Iako smo naizgled različite, mi smo iste. Uhvatila sam je za ruku da joj pokušam prenijeti dio svoje snage, a tek kasnije sam shvatila da je i ona mene smirila.

Ma koliko godina, iskustva, uspjeha, novca imale, sve smo iste. I umjesto da se konstantno natječemo, žene trebaju biti podrška jedna drugoj. Ja se radujem kada vidim sretnu ženu, bilo da je njezina sreća gomila djece i muž, ili tona cipela i torbi, ili izlasci i putovanja, ili tetovaže i motori. Ne zavidim, mogu nešto naučiti od nje. Ne osuđujem, svatko ima pravo na izbor. Ne znam kada su žene postale jedne drugoj neprijatelji i kada su ljubomora i zloban osmijeh zamijenili jedno iskreno ‘bravo’?

Bravo što si pokrenula mlada firmu, a ne ‘što ova mala zna u njezinim godinama’. Bravo što si u četrdesetima pokrenula firmu, a ne ‘bolje da pazi na djecu nego što je cijeli dan u uredu’. Bravo što si podigla troje djece i kuhaš i pereš za petero svaki dan, nego ‘ma ona je obična domaćica, to nije posao’. Bravo što si priuštila sebi skupe čizme, sada si me motivirala da više radim, a ne ‘bolje da traži muža nego što kupuje čizme, a i noge joj izgledaju debelo u njima’.

Bile bismo mnogo jače kada bismo bile prijatelji jedne drugima jer smo sve mnogo sličnije nego što izgleda. Sve smo žene. Ne podmećimo već pružimo ruku jedna drugoj.’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?