potraga

Specijalci i dalje tragaju za Amarom Kozlićem

potraga
ilsutracija
12.02.2017.
u 11:49

Pripadnici Specijalne policije MUP-a ZDŽ i dalje intenzivno tragaju za Amarom Kozlićem, trećim mladićem koji je 4. veljače navečer nastradao u tragičnoj prometnoj nesreći kada je vozeći audi zajedno sa svoja dva prijatelja sletio u rijeku Lašvu, prenosi hms.ba

– Potraga za mladićem nastavljena je rano jutros. Pretražuju se korita rijeke Lašve i Bosne, a u potragu su uključeni i ronioci sa čamcem. Zasad nemamo novih informacija – potvrđeno je za Faktor u Operativnom centru MUP-a ZDŽ.

Beživotna tijela Amarovih prijatelja Huseina Delića i Almena Begovića policija je zajedno sa automobilom iz rijeke izvukla u ponedjeljak, od kada traje potraga, ali njegovog tijela još nema.

Amar Kozlić, Husein Delić i Almen Begović, svi iz Zenice, u subotu navečer su bili u diskoteci Label u Vitezu. Nakon toga gubi im se svaki trag, a njihovi roditelji su nestanak prijavili u nedjelju, 5. veljače. Dan nakon toga policijski službenici Specijalne jedinice MUP-a ZDŽ pronašli su u rijeci Lašvi automobil u kojem su se nalazila dva tijela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?