SADA JE U CELIBATU

'Spavala sam s automehaničarom samo da ne platim popravak automobila'

Shutterstock
20.09.2019.
u 12:45

Sada, sa 61 godinom i nakon gotovo pet godina celibata shvaćam koliko sam sretna. Ponekad mi nedostaje maženje ili netko za razgovor, ali za to uvijek postoji Facebook, povjerila je The Guardianu

Svakoga tjedna čitatelji The Guardiana šalju priče o svojem seksualnom životu, a ovoga puta objavili su priču o velikoj promjeni koja je nastala u životu jedne žene.

Ispričala je kako je godinama bila podložna svom neodgovornom seksualnom ponašanju i tek je u kasnijoj dobi shvatila kako nešto mora poduzeti.

- Bila sam nevjerna u prvom braku, a kada bih bila slobodna, imala bih moral ulične mačke - započela je žena svoju ispovijest i nastavila: Oduvijek sam bila takva, ne znam zašto. 

- Naravno, nisam spavala s muškarcima koji mi nisu bili privlačni, a samo sam jednom spavala s muškarcem za novac. U pitanju je bio oženjeni automehaničar koji mi je popravio automobil bez da sam trebala platiti. Generalno, kad god sam se nekome sviđala, to sam smatrala dovoljno dobrim razlogom da s njim i spavam - nastavila je svoju priču. 

Kaže kako je uvijek imala izrazito aktivan seksualni život, ali joj je svejedno trebalo više godina da shvati koliko se istinu osjeća nesigurno u vezama. Svojim partnerima bi postavljala testove i izazove koje bi oni uvijek padali. Vikala je na djecu jer je predugo čekala nečiji poziv i na kraju bi ona prva nazvala jer nije mogla podnijeti strah od odbijanja. Nakon puno promišljanja, shvatila je kako sama sebe stavlja u emocionalne agonije kojima nije dorasla i odlučila kako je vrijeme da ukloni muškarce iz svoga života.

- Sada, sa 61 godinom i nakon gotovo pet godina celibata shvaćam koliko sam sretna. Ponekad mi nedostaje maženje ili netko za razgovor, ali za to uvijek postoji Facebook - istaknula je.

Za kraj je kazala kako uživa u samostalnom životu. Po prvi puta sama obavlja sve, a tvrdi kako je sama sebi dovoljna čak i kada se radi o seksu.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?