sastanak

Softić i Isaković razgovarali sa zamjenikom predsjedatelja Parlamenta Omana

sastanak
28.07.2016.
u 13:08

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Safet Softić i zastupnik u Zastupničkom domu PSBiH Mirsad Isaković sastali su se u Berlinu, u okviru Međunarodnog simpozija o kulturalnoj diplomaciji u arapskom svijetu, sa zamjenikom predsjedatelja Parlamenta Sultanata Oman Muhamedom Abubekr Al Hasanijem.

Tijekom susreta sugovornici su se složili da postoje brojne mogućnosti za unapređenje bilateralne suradnje između PSBiH i Parlamenta Omana, te posebno naglasili potrebu za razvojem ekonomske suradnje, prenosi Fena.

Predsjedatelj Softić pozvao je poslovne ljude iz Omana da sudjeluju u radu Sarajevo biznis foruma, kao i na poslovnim sajmovima u BiH, s ciljem upoznavanja o konkretnim projektima u čijoj bi realizaciji mogli sudjelovati.

Predsjedatelj Al Hasani sa zadovoljstvom je potvrdio da parlamentarni diplomatski kanali pružaju odlične mogućnosti uspostavljanja kvalitetnih političkih i poslovnih veza između dvije zemlje.

S tim u vezi Al Hasani je izrazio želju za skorom razmjenom posjeta parlamentarnih delegacija Omana i Bosne i Hercegovine koje mogu otvoriti nove puteve suradnje dvije države, priopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću PSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije