snimanje 23. veljače

Snimanje emisije „Lijepom našom“ u Grudama, prodaja ulaznica od 13. veljače

Lijepom našom
05.02.2017.
u 11:28

U četvrtak, 23. veljače 2017. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama upriličit će se javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla HRT-ove emisije „Lijepom našom“. Početak programa je u 19 sati.

U bogatom kulturno-zabavnom programu u trajanju od tri i pol sata nastupit će brojna poznata imena iz svijeta glazbe, vokalne skupine, klape, KUD-ovi i mnogi drugi, a na HRT-u emitirat će se u dva dijela i to 4. i 11. ožujka, pišu grude-online.info. 

Branko Uvodić, urednik i voditelj emisije, je posjetio dvoranu Bili Brig u Grudama. Jedino čega se boji je da će dvorana biti premalena za sve one koji žele doći na snimanje.

U prodaju će biti pušteno oko 1800 ulaznica, a prodaja kreće od 13. 2. 2017 godine, a možete ih kupiti u:
Caffe bar “Cinema” – Grude (Kino dvorana)
Caffe bar “Victorija” – Grude (Sportska dvorana)
Benzinska postaja “Perišić” Grude
Caffe bar “Aurora” Sovići
S.T.R. “Duhan” – Gorica (Kod Rame)
Caffe bar “AB” – Drinovci
Caffe bar “Tony” – Tihaljina
Cijena ulaznice je 5 KM

Uvodić je, skupa s načelnikom općine Grude Ljubom Grizeljom, gostovao i na radio postaji Grude gdje je otkrio i neka imena koja će nastupiti u emisiji. Obojica su izrazila veliko zadovoljstvo što je napokon ispravljena nepravda i što će se u Grudama održati javno snimanje jedne od najstarijih zabavno glazbenih emisija u regiji.

HKUD “Sloga” iz Gorice, HKUD “sv. Kata” iz Gruda, HKUD “sv. Ivan Krstitelj” iz Ružića, HKUD “Rodoč” iz Mostara, HKUD “Tihaljina”, HKUD “Hercegovac”, Klapa “Bratovština”, razne skupine iz Širokog Brijega, Mostara, Čapljine, Mate Bulić, Željko Bebek, Ivana Marić, Štef Jeršek, Zorica Andrijašević, samo su neka od imena koje je Uvodić spomenuo u svom gostovanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?