JESU LI U PRAVU?

Službeni fotografi vjenčanja prema nekoliko znakova znaju hoće li brak potrajati

shutterstock
11.12.2019.
u 09:20

Nakon niza godina iskustva, promatranja emocija i "skrivenih" znakova koji bi promaknuli amaterskom oku, fotografi već na dan vjenčanja znaju hoće li brak potrajati ili ne

Pamtim par koji se razveo nakon tri mjeseca braka, a na dan vjenčanja mladenka se okrenula prema meni i rekla da mi ne padne na pamet fotografirati je danas. Ona je bila ta koja je i angažirala fotografa prije vjenčanja, otkrio je fotograf iz Los Angelesa Rob Greer za Huffpost. 

Kada na vjenčanje ne dođe više od 20 posto pozvanih 

Uobičajeno je da neće moći prisustvovati slavlju svi gosti koje pozovete na svoje vjenčanje, no kada je ta brojka 20 posto ili više, jasno je da mnogo ljudi ne vjeruje u tu vezu i očiti znak da brak neće dugo trajati, tvrdi fotograf iz New Jerseyja.

Mnogi parovi žele imati fotografije s vjenčanja poput onih na društvenim mrežama, a ne prikazuju pritom kemiju koja se odvija među njima. Ako te kemije nema, ni fotografije neće biti savršene, a ni brak neće trajati, rekla je Gretchen Wakeman iz Arizone. 

Neslaganja oko financija na vjenčanju 

Dogovarali smo koji paket će mladenci uzeti i kakve fotografije žele kada je mladenka zatražila pet minuta stanke da ode na WC. Tada mi je budući suprug rekao da ga vjenčanje stoji svakim danom sve više, čak dvostruko više nego kad su ga počeli planirati. Iako je na vjenčanju bilo 150 gostiju i sve je izgledalo odlično, par se razveo nakon šest mjeseci, tvrdi Carlos G. Osorio iz Floride. Mladenci koji najmanje vremena posvete jedno drugome na dan vjenčanja, najčešće će u budućnosti biti razvedeni, rekla je Gretchen Wakeman. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije