atrakcija planinarima

Skijanje u lipnju pod obroncima Čvrsnice

Foto: blidinje.net
1/5
17.06.2019.
u 14:52

I dok mi lagano ulazimo u ljetno razdoblje na planinskim predjelima je nešto drukčija slika. Uz mirisne biljke i predivni pejzaž tu su i padine na kojima je još uvijek snijeg. I protekli vikend mnoštvo planinara je sunčano vrijemo iskoristilo za jedan od uspona, a bilo je i onih koji su krenuli s ciljem skijanja, piše Blidinje.net.

Čvrsnica, sunce i snijeg, idealna kombinacija za svakog ljubitelja prirode i planine, a posebno skijanja. Tako i instruktor skijanja Haza, kojega su sreli na vrhu, u šorcu uživa u spustu. Kako kaže ovo mu je jedan od najvećih gušteva da u ljetnoj odjeći uživa u skijanju iako je ova sezona skijanja bila duga.

Poznato je da je Čvrsnica atrakcija planinarima u svim godišnjim dobima,  bogata je pećinama i vrtačama, a snijeg se u njima zadržava i tijekom ljeta. Stoga ako želite pobjeći od ljetne vrućine planina je idealno mjesto, no ukoliko se ipak poželite mora u vedrim ljetnim danima s vrha planine Čvrsnice pogled seže do Jadranskog mora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?