Parlament

Sjednica Zastupničkog doma FBiH u drugoj polovici lipnja

Zastupnički dom fbih
Fena
04.06.2023.
u 10:10

Lipanjska sjednica ovog doma najavljena je i nakon sastanka održanog posljednjeg dana svibnja u sjedištu Federalnog parlamenta u Sarajevu.

Sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine bit će održana u drugoj polovici ovog mjeseca i velika je vjerojatnost da će se dio dnevnog reda odnositi na energetiku, rečeno je Feni iz Parlamenta.

Lipanjska sjednica ovog doma najavljena je i nakon sastanka održanog posljednjeg dana svibnja u sjedištu Federalnog parlamenta u Sarajevu.

Kako je rečeno, cilj je ostvariti bolju koordinaciju federalne zakonodavne i izvršne vlasti, odnosno Vlade i Parlamenta, a jedna od poruka u izjavama sudionika je i da će sjednice Zastupničkog doma biti češće nego dosad.

Sudionici su bili iz oba parlamentarna doma, iz stranaka aktualne parlamentarne većine, kao i predstavnici Federalne vlade.

Nazočilo je i dvoje članova izvršnog rukovodstva Federacije BiH, predsjednica Lidija Bradara i potpredsjednik Igor Stojanović, dok drugi potpredsjednik FBiH Refik Lendo nije bio pozvan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?