Vlada FBiH

Situacija u Federaciji pogoršana, formira se ad hoc tim za pregovore oko cjepiva

05.03.2021.
u 17:39

Vlada Federacije BiH je na današnjoj hitnoj, telefonski održanoj sjednici, usvojila informaciju o danas održanom sastanku premijera FBiH, predsjednika Odbora za zdravstvo Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, predstavnika Zavoda za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, Federalnog ministarstva zdravstva, županijskih premijera i županijskih ministara zdravstva.

Vlada je, također, usvojila i informaciju o epidemiološkoj situaciji COVID-19 u Federaciji BiH na dan 3.3.2021.godine, koja je znatno pogoršana, ozbiljna i s tendencijom daljnjeg pogoršanja. S tim u skladu, vlade županija će poduzeti sve neophodne aktivnosti s ciljem suzbijanja širenja virusa SARS-CoV-2.

Vlada FBiH će, zaključeno je danas, posebnom odlukom formirati ad hoc tim za pregovore s proizvođačima cjepiva, u koji će biti imenovani predstavnici Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH, Federalnog ministarstva zdravstva, Odbora za zdravstvo Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, te Sarajeve, Tuzlanske i Hercegovačko-neretvanske županije, kao i Transparency Internationala u Bosni i Hercegovini.

Oni su pozvani  da imenuju svoje predstavnike u ad hoc tim i njihova imena dostave najkasnije do ponedjeljka, 8. ožujka 2021. godine,  do 12 sati, priopćeno je iz Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?