LIJEČENJE

Šimenc izišao iz bolnice u Mostaru i otišao u Zagreb

simenc
Zoran Grizelj
04.12.2014.
u 09:06

Očekuje se kako će liječnici u Hrvatskoj idućih nekoliko tjedana u potpunosti sanirati Šimencove ozljede

Proslavljeni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc jučer je napustio SKB Mostar i vozilom Hitne pomoći krenuo prema Zagrebu gdje će nastaviti svoje liječenje. On je prije tjedan dana stradao u prometnoj nesreći na Blidinju i od tada se nalazio na liječenju u mostarskoj bolnici. Popularni Dudo zadobio je ozljede ramena, iščašenje i puknuće tetive te ozljede glave. Prema liječničkim prognozama, Šimenc neće imati trajne posljedice zbog zadobivenih ozljeda, a u Zagrebu će idućih tjedana također biti podvrgnut liječničkom tretmanu.

Šimenca je iz bolnice ispratio Miro Čorić, vlasnik Podruma Andrija, koji je zagrebačkom gostu trebao biti domaćin na Andrinju. Upravo je ovaj događaj, odnosno proslava, bio razlog dolaska u Hercegovinu, ali umjesto na fešti, Šimenc i njegovi prijatelji završili su u mostarskoj bolnici. Inače, ovo je bio prvi posjet hrvatske vaterpolske zvijezde Blidinju, a u ranijim razgovorima za “Večernji list” nakon nasreće, Šimenc je poručio da će opet doći u Hercegovinu te kako se nada da će drugi put priča imati sretniji završetak. Zahvalio je liječnicima i medicinskom osoblju SKB-a Mostar na pruženoj pomoći posljednjih tjedan dana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?