SUSJEDI O DRAMI U SPLITU

‘Severinina sestra se derala da će iskrvariti na cesti, uspio sam razaznati oko čega se svađaju‘

31.08.2022.
u 11:50

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. 

Nakon što se Severina posvađala sa sestrom, svoju verziju događaja ispričali su jučer i susjedi za Slobodnu Dalmaciju.

- Oko dva su nas probudili urlanje i udarci iz portuna. Nismo znali ni ko je ni šta je, samo je vikala: "Ljudi, pomozite mi!" Zvali smo policajce, koji su nam poručili da su već zaprimili dojavu. Ali, iz nekog razloga, su tek ujutro došli na mjesto događaja, išli od stana i ispitivali ljude šta je bilo. Znači, moglo se desit ko zna šta, oni se ne bi udostojili pojavit. Evo, ja se ježin od same pomisli na ovo. Pitajte ih, pitajte zašto nisu došli sinoć. A možda im je neko reka da ne dođu... - pitala se jedna susjeda.

Drugi stanar kaže da je i njega probudila buka, nakon čega je izašao na balkon i bio na njemu sve do pred jutro. Kaže, teško je zaspati nakon takvih krikova. 

- Samo san uspia razaznat da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Sevu da joj ima dat ono šta je njeno. Onda je jedan taksi sta ispred zgrade i iz njega je izletila neka plavuša. Utrčala je u portun i uskoro iz njega izašla s pjevačicon. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače zapomagat i zvonit na sva vrata u portunu. Derala se da će iskrvarit, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred portuna i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je kćeri da ne radi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala ka mrtvo tilo, sve dok nije došla hitna i skupila je - govori susjed.

Ovakve scene, kažu, nisu baš uobičajene u njihovoj zgradi. Sevinu majku i ne viđaju često, a sestra Marijana, koliko im je poznato, živi u Njemačkoj.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije