MOSTAR

Sedmi znanstveno-stručni simpozij primalja na temu 'Digitalna primaljska skrb: izazovi i mogućnosti'

21.09.2023.
u 10:59

Sedmi znanstveno-stručni simpozij primalja s međunarodnim sudjelovanjem na temu ''Digitalna primaljska skrb: izazovi i mogućnosti'' održat će se u petak, 22. rujna na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru s početkom u 10 sati.

Pored aktualnih i zanimljivih tema koje će biti prezentirane, u okviru simpozija organizirane su i radionice iz područja primaljstva kao i panel rasprava na temu ''Obrazovanje primalja: naučene lekcije i sljedeći koraci''.

Simpozij, na koji se prijavilo više od 200 sudionika, organizirali su Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Klinika za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u suradnji s Komorom primalja/babica HNŽ/K. Simpozij  je odobrila Med Tech EU agencija i partnerski podržao UNICEF.

Spomenuti simpozij će zasigurno doprinijeti boljoj i efikasnijoj primjeni primaljske prakse koja ide u korak s primjenom digitalnih tehnologija, priopćila je Sveučilišna klinička bolnica Mostar.

Prije početka simpozija upriličit će se konferencija za medije u 9.40 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije