TREĆA REKONSTRUKCIJA
Povratak na članak

SDP i SDA uz asistenciju srpskih stranaka smjenjuju Radončića

Izglasavanju opoziva, koji mora potvrditi i Dom naroda, prethodila je rasprava o inicijativi koju je formalno uputio Klub zastupnika SDA, tvrdeći da je Radončić odgovoran što nije poduzeo određene mjere na sprječavanju eskalacije prosvjeda u nerede 7. veljače ove godine

Komentari 1

RI
rimac
14:06 14.03.2014.

Hrvatski autogol u Sarajevu! Sve što su hdzovci kukali ovih godina da im Bošnjaci biraju člana predsjedništva i Vladu FBiH sad su isto uradili drugima. Bosić im to u raspravi lijepo kaza, u smislu, "prestanite vi, hdz jedan i drugi,ugi, pričati o moralu i principima. Nedavno kad je bila smjena Šarovića bili ste stava da ćete podržati što se god dogovore Srbi, a sad kad Bošnjaci mijenjaju svoju kvotu ministara vi mijenjate stav. " Imali su podršku međunarodne strane i samih građana jer iskreno nije pošteno da ako već imamo sistem u kojem imamo predstavnike naroda u vlasti, što nije najbolje ali je tako, biramo jedni drugima predstavnike. Sad svu simpatiju izgubiše i sami sebi gol zabiše. Bruka je da će svi Hrvati ispaštati zbog takve politike. Ne može princip vrijediti ako smo samo mi Hrvati u pitanju, a to isto ne osigurati i drugima.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.