Izvršni odbor ŽO SDA

SDA želi izbore u Mostaru

mostar
06.04.2016.
u 11:14

Izvršni odbor Županijskog odbora SDA Hercegovačko-neretvanske županije smatra kako se lokalni izbori u Mostaru trebaju održati u listopadu te podržava nastavak aktivnosti na iznalaženju rješenje "koje će štititi interese bošnjačkog naroda, njihovu imovinu i opći napredak, ne ugrožavajući političke i druge interese drugih".

"Smatramo da je neprincipijelno zalagati se za 'jedinstveni' Mostar, a predlagati izborna pravila koja važe za višečlane izborne jedinice na razini entiteta i države, isto kao što je neprincipijelno zalagati se za princip jedan čovjek - jedan glas na razini Mostara, a osporavati to na razini Federacije BiH, a istovremeno izborna pravila s Federacije pokušavati prenijeti na Mostar", priopćeno je iz SDA.

Dodaje se kako županijski odbor SDA podržava sve dosadašnje aktivnosti i napore Gradskog odbora SDA Mostar na iznalaženju prihvatljivog rješenja za izmjenu izbornih pravila u Mostaru.

"Izvršni odbor ŽO SDA, također, smatra važnim lokalne izbore u ostalim općinama županije, s posebnom pažnjom na Stolac, Čapljinu i Prozor", navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije