Skandalozna obmana

SDA izbrisao autocestu Počitelj - Mostar i novac pokušao prebaciti na projekt kod Zenice

17.10.2008.,Autocesta A1 Dalmatina,radovi na dionici Zagvozd-Ravca.Autocesta A1, koja ce kada bude gotova spajati sjever i krajnji jug Hrvatske, od Zagreba preko Splita do Dubrovnika. Photo: Zoran Grizelj/Vecernji list
18.07.2016.
u 07:00

Svojedobno su prezide obiteljskih imanja, ograde, izvorišta vode, zaštićene zone, očuvanje okoliša i deseci drugih navoda politici SDA bili razlog zašto bi se novac od dijela autoceste u većinskim hrvatskim područjima u Hercegovini prebacio na područje Bosne, a sve pod objašnjenjima i kriterijima “struke”. Kada su svi ovi aduti izbijeni iz ruka dužnosnika SDA, onda se prešlo na primitivniju varijantu - prijevare, laži, obmane i podvale za koje je teško povjerovati da se koriste u uređenim civiliziranim društvima. Naime, hrvatski dužnosnici došli su do dopisa koji je bivši direktor Autocesta Federacije BiH Jasmin Bučo, krivotvoreći odluke vlasti i opasno manipulirajući zloporabio službeni položaj i ovlasti, napisao europskim institucijama da Federacija BiH odustaje od izgradnje autoceste od Bune kod Mostara do Počitelja gdje se planira graditi najveći most na autocesti Vc.

Šokantne obmane

Uoči posljednjeg regionalnog susreta u Parizu gdje je Francuska okupila lidere iz zemalja jugoistoka Europe, Vijeću ministara nije predstavljeno s kakvim prijedlogom ide izaslanstvo iz BiH...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
16:24 18.07.2016.

Iz svega gore navedenog da se zakljuciti da je jedino HDZ postena stranka na ovim prostorima (vrhovnici HDZ-a su sudjeni 78 puta I oslobodjeni su krivnje u 81 slucaju) jeli tako Zorane, napisi nesto I o tome fenomenu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?