Moguće različite koalicije
Povratak na članak

SDA i HDZ BiH traže partnere za uspostavu vlasti

vjerljivom pobjedom na svim razinama, HDZ BiH se nametnuo kao nezaobilazan partner u formiranju vlasti. Najlogičniji partneri su im SDA i SNSD iako postoji bliskost i korektna suradnja i sa SBB-om

Komentari 6

DU
Deleted user
10:27 16.10.2014.

Radoncic u koaliciji i Boze-pomozi ali Komsica treba izbjegavati na sve moguce nacine. Pa komsic je postao sinonim za Vuka Brankovica i S. Bajramovica. Tko sa njime tikve bude sadion nece ih jesti nego ce mu se o glavu razbijati.

VL
SO
Special_one
10:38 16.10.2014.

Hrvati su od majoriziranog naroda došli u nikad bolju poziciju, a sve zahvaljujući hrvatskom narodu koji se ujedinio za jednog čovjeka i jednu politiku, a to je ona politika koja ih mora zaštititi i donijeti im bolje sutra! Čović ovdje jedini ne može ispast iz igre jer je on član Predsjedništva BiH i ako neki, kao što su dosad radili, krenu ponovno taktizirati na štetu Hrvata, Čović može samo povući državnički potez i blokirati sve procese u državi, a znamo onda što to znači za ionako tanku državu. Zato danas i bh. "Dani" donose naslov "Proberi zastavu Dragane Čoviću", jer su svjesni da je jedino hrvatski narod u ovoj izbornoj utrci apsolutni pobjednik. Sad ili nikad - Čoviću, izabrali smo te, ostani dosljedan i daj nam izbornu jedinicu da se više nikad ne dogodi preglasavanje i da hrvatski narod postane zaštićen! Sve je u tvojim rukama predsjedniče svih Hrvata!

VL
BR
brodarevac
09:53 16.10.2014.

Šta tu ima da se vidi Čova voli Baju i to je od njihovog prvog susreta, mali čova uvjek traži velikog baju jer misli da će tako krimainal obadvojice ostati pod tepihom. ::::::: ti ovaku vlast, pola vlasti kod svih naroda je prcesuirano prebogato bez stida i srama da nastavi sa starim poslovima. A opet svi rade po zakonu kako je prvo nekadašnji premijer Branković rekao, a ostali s punom moralnom i političkom (ali ne i krivičnom) odgovornošću potvrdili.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.