christian schmidt

Obraćanje Visokog predstavnika kasni više od pola sata: Hoće li biti novih sankcija Miloradu Dodiku

storyeditor/2023-02-27/Schmidt.jpg
01.07.2023.
u 13:29

Očekivalo se kako će danas Schmidt obratiti javnosti nakon što je sinoć najavio ozbiljne reakcije na odluku Narodne skupštine RS-a

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt danas će održati konferenciju za medije koja je planirana u 14 sati. Konferencija kasni više od pola sata.

Ovo je priopćeno iz Ureda visokog predstavnik (OHR).

Očekivalo se da će danas Schmidt se obratiti javnosti nakon što je sinoć najavio ozbiljne reakcije na odluku Narodne skupštine RS o nepriznavanju odluka visokog predstavnika i Ustavnog suda na prostoru ovog bh. entiteta.

- Stvari sam jako ozbiljno shvatio. Moja pozicija postoji kako bih mogao zaštiti i zemlju i njene građane. I nakon groznih vremena, moramo osigurati da gradimo mirno društvo, a ovo što sad imamo je pokušaj uništavanja tog društva. Ovo je ozbiljan napad, ali mogu reći, budite spremni, bit će i ozbiljna reakcija - rekao je Schmidt sinoć kod Senada Hadžifejzovića na Face TV.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?