Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

SBB-u sva ministarstva koja su pripadala DF-u

12. listopada 2015. u 12:39 1 komentara 252 prikaza
amirzukic
Foto: N1

Amir Zukić, generalni tajnik SDA, kazao je za Klix da očekuje da će se u što kraćem roku izvršiti rekonstrukcija Vlade FBiH. Zukić kaže da bi SBB-u trebala pripasti sva ministarstva na čijem čelu su ministri iz DF-a.

Generalni tajnik Stranke demokratske akcije Amir Zukić kazao je kako će predsjednici SDA i Saveza za bolju budućnost nastaviti pregovore u smislu dogovaranja detalja, te da će nakon toga timovi napraviti sporazum koji bi stranački organi trebali potvrditi.

"Očekujem da će se u što kraćem razdoblju izvršiti izmjena ministara u Vladi Federacije BiH i da će ona raditi u punom kapacitetu. Prema dosadašnjim pregovorima SBB će dobiti sva ministarstva na kojim se nalaze ministri Demokratske fronte", kazao je Zukić.

  • mate45:

    Da je Izetbegović odmah na početku poslušao Čovića da vlast od županija do države BiH formiraju sa SBB a ne sa DF daleko bi se prije sve završilo a ne nakon godinu dana. DF je neozbiljna stranka koju vodi zastavnik ... prikaži još! JNA i koja se boji preuzeti odgovornost i radije je u oporbi da može žugati a da ne nudi rješenja.