Zukić tvrdi:

SBB-u sva ministarstva koja su pripadala DF-u

amirzukic
N1
12.10.2015.
u 12:39

Amir Zukić, generalni tajnik SDA, kazao je za Klix da očekuje da će se u što kraćem roku izvršiti rekonstrukcija Vlade FBiH. Zukić kaže da bi SBB-u trebala pripasti sva ministarstva na čijem čelu su ministri iz DF-a.

Generalni tajnik Stranke demokratske akcije Amir Zukić kazao je kako će predsjednici SDA i Saveza za bolju budućnost nastaviti pregovore u smislu dogovaranja detalja, te da će nakon toga timovi napraviti sporazum koji bi stranački organi trebali potvrditi.

"Očekujem da će se u što kraćem razdoblju izvršiti izmjena ministara u Vladi Federacije BiH i da će ona raditi u punom kapacitetu. Prema dosadašnjim pregovorima SBB će dobiti sva ministarstva na kojim se nalaze ministri Demokratske fronte", kazao je Zukić.

Komentara 1

MA
mate45
21:50 12.10.2015.

Da je Izetbegović odmah na početku poslušao Čovića da vlast od županija do države BiH formiraju sa SBB a ne sa DF daleko bi se prije sve završilo a ne nakon godinu dana. DF je neozbiljna stranka koju vodi zastavnik JNA i koja se boji preuzeti odgovornost i radije je u oporbi da može žugati a da ne nudi rješenja.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?