NOVI PRIJEDLOG

SBB traži rotaciju na poziciji gradonačelnika Mostara

Fahrudin Radončić
Foto: VL FOTO
10.11.2013.
u 16:14

SBB traži i podjelu grada na više multietničkih općina

Kako je danas priopćeno iz GO SBB-a Mostar, ova stranka najoštrije osuđuje sva rješenja za Grad Mostar koja u sebi sadrže podjelu i dominaciju među građanima Mostara. 

"Iz tog razloga GO SBB-a Mostar predlaže uređenje Mostara kao grada sa vrijednostima 21. vijeka i to: 

-Grad Mostar urediti kao zajednicu više multietničkih općina među kojima se razvija konkurencija ljudi po Božjim principima, a ne po stranačkim i nacionalnim pripadnostima, što unosi strah od prošlih vremena 
-Rotaciju gradonačelnika s ciljem ravnoteže povjerenja, narušenog upravo rješenjima koja sadrže podjelu i dominaciju jednih nad drugima. 

- Uz milionska dugovanja Grada Mostara i sve probleme današnjice, građanima Mostara se mora ponuditi rješenje koje osigurava mirnu, prosperitetnu i bolju budućnost. Jer sutra će se djeci koja već uveliko kroče 21. stoljećem trebati objasniti zašto smo im pored milijunskih dogova u ostavštinu ostavili ideologiju 19. stoljeća, stoljeća podjele i dominacije - priopćili su iz SBB-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?