Zastupnički dom FBiH

SBB suzdržan prilikom glasovanja o svim točkama

ZASTUPNICKI
22.03.2016.
u 17:18

Beganović je poručio svima onima koji će nakon ovoga s razlogom otvoriti pitanje stabilnosti koalicije i njene efikasnosti da "sami razmisle kome i zašto Radončić treba u pritvoru, a ne na slobodi"

Na sjednici Kluba Saveza za bolju budućnost, održanoj tijekom današnjeg zasjedanja Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, zastupnici tog kluba jednoglasno su odlučili da ne sudjeluju u radu sjednice, najavivši da će biti suzdržani po svim točkama dnevnog reda.

To je zastupnicima Zastupničkog doma za govornicom priopćio predsjednik Kluba SBB-a Nasir Beganović.

- Nakon svega što se događa već dva, tri mjeseca, a osobito zbog pokušaja da se predsjedniku SBB-a Fahrudinu Radončiću perfidno onemogući čak i liječenje, Klub SBB-a je odlučio da zbog politički motiviranog procesa, pritisaka na brojne liječnike i napada na Radončića i SBB, na današnjoj sjednici ne sudjelujemou diskusiji ili raspravi, odnosno budemo suzdržani prilikom glasovanja o svim točkama - izjavio je Beganović.

Poručio je "svima onima koji će nakon ovoga s razlogom otvoriti pitanje stabilnosti koalicije i njene efikasnosti" da "sami razmisle kome i zašto Radončić treba u pritvoru, a ne na slobodi da svojom pozitivnom energijom i znanjem pomogne u ekonomskom spasu zemlje".

- Narod je gladan i nestrpljiv, problema je ionako previše, ali tko god da misli da će nas, našeg predsjednika ili cijeli narod prepasti montiranim procesima, vara se, naglasio je Beganović.

Zastupnici SBB-a, poručio je, žele vjerovati u društvo jednake šanse, pravde, neovisnog i profesionalnog pravosuđa, ali će "privatizaciju države i pravosudnih institucija za uništavanje ljudi uvijek institucionalno sprječavati uz pomoć ovog Parlamenta, svih stranaka i međunarodnog faktora".

Ovu odluku trenutno razmatra Kolegij Zastupničkog doma Parlamenta FBiH. SBB sa SDA i Koalicijom predvođenom HDZ-om čini parlamentarnu većinu.

Ključne riječi
SBB

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?