SBB će glasati za modificirani prijedlog zakona o trošarinama

Fena
28.11.2017.
u 13:44

Savez za bolju budućnost (SBB) Bosne i Hercegovine glasat će u Parlamentarnoj skupštini BiH za najavljeni modificirani prijedlog zakonodavstva o trošarinama.

To je na pres-konferenciji ove stranke najavio predsjednik Fahrudin Radončić, a kao razlog naveo što je iz Vijeća ministara BiH predviđeno da će zakon osigurati transparentno trošnje novca od trošarina i usmjeravanje cijelog iznosa za gradnju puteva u Bosni i Hercegovini. Radončić je također kazao da će zastupnici njegove stranke inzistirati na parlamentarnoj kontroli utroška ovog novca i u tom cilju tražiti forimiranje zajedničke komisije oba doma.

Odgovarajući na novinarska pitanja o drugim temama, rekao je da će se SBB u idućem razdoblju ponašati kao konstruktivna opozicija na državnoj i federalnoj razini, kao i da će ministri iz njegove stranke ponuditi ostavke.  Napomenuo je da su ostavke ministara iz SBB-a ponuđene u Unsko-sanskoj županiji, ali nisu prihvaćene.

Rekao je i da čeka sastanak s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice BiH Draganom Čovićem, na kojem će saznati jesu i HDZ i Stranka demokratske akcije pronašli eventualno novog koalicijskog partnera.

Ključne riječi
SBB

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije