zenica

Sati u zeničkim školama 30 minuta zbog vremenskih prilika

asd
21.04.2017.
u 15:30

U osnovnim i srednjim školama u Zenici s daljinskim sustavom grijanja, nastavni sati su jučer i danas skraćeni na 30 minuta zbog aktualnog pogoršanja vremenskih prilika i niskih vanjskih temperatura zraka na završetku sezone grijanja, priopćeno je iz žpanijskog ministarstva, saznaje Hrvatski Medijski Servis.

Zbog aktualne situacije izazvane niskim temperaturama te završetka sezone grijanja u gradu Zenica, prema uputama Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojske županije, aktivi direktora osnovnih i srednjih škola procijenili su stanje u školama koje se daljinski zagrijavaju.

Na osnovu toga donijeli su odluku da škole koje se daljinski zagrijavaju, 20. i 21. travnja nastavu izvode na satima skraćenim na 30 minuta.

Ministarstvo će u komunikaciji s aktivima direktora svakodnevno procjenjivati stanje u školskim objektima i u najboljem interesu učenika, davati preporuke u skladu s razvojem vremenske situacije, navedeno je u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?