sastanak

Sastanak dopredsjednika RS-a Josipa Jerkovića i veleposlanika Republike Hrvatske u BiH

Josip
15.12.2016.
u 10:51

Dopredsjednik RS-a Josip Jerković primio je 14. prosinca 2016 godine veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Ivana Del Vecchia.

Na sastanku su razgovarali o položaju Hrvata u BiH/Republici Srpskoj, te o projektima koje provode institucije Vlade Republike Hrvatske za Hrvate u Bosni i Hercegovini.

Suglasni smo kako je potrebno intezivirati suradnju sa tijelima državne uprave u RH koje provode Programe pomoći za Hrvate u BiH, te im pomoći u njihovoj provedbi na terenu, a posebno u Republici Srpskoj izjavio je Jerković.

Sukladno ovlastima koje imam, predložiti ću organiziranje sastanka dopredsjednika RS Josipa Jerkovića i ministra za izbjeglice i raseljena lica u Vladi RS Davora Čordaša sa državnim tajnicima Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH i Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Vlade RH na temu provedbe projekata za Hrvate u RS, te o određivanju prioriteta za 2017 godinu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije