nakon dužeg vremena

Sarajevo ponovno pod snijegom: Pogledajte kako grad izgleda

snijeg u Sarajevu
Foto: klix.ba
1/4
26.02.2023.
u 08:49

Iako se zima ove godine smatra blagom, te je iza nas razdoblje proljetnih temperature, danas nakon dužeg vremena u BiH pada snijeg. Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narančasto upozorenje zbog obilnih padalina.

Jutros nas je u BiH dočekalo oblačno vrijeme sa snijegom u Bosni i kišom u Hercegovini. Zbog ovakvih vremenskih prilika u većini zemlje očekuje se otežano odvijanje prometa, te su iz FHMZ-a pozvali građane na oprez.

Temperatura zraka trenutno u Bosni iznosi od nula do tri stupnja, dok je na jugu zemlje znatno toplije te iznosi oko 12 stupnjeva Celziusa. Tijekom dana očekuje se temperatura od minus dva do tri stupnja, a na jugu zemlje od 10 do 16 stupnjeva, piše Klix.ba

Za sutra se najavljuje oblačno vrijeme. U Bosni povremeno sa slabim snijegom, a u Hercegovini sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. U utorak se očekuje oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva u Bosni u nizinama prolazna kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?