BISTE LI PROBALI

Samo za hrabre: Nova atrakcija u svijetu hamburgera koja mnoge neće oduševiti

17.04.2018.
u 15:45

Gosti koji se odluče na ovu poslasticu morat će iz svog novčanika platiti čak 30 dolara, a u slučaju da uspiju pojesti cijeli hamburger dobit će majicu.

Sočni i jedinstveni hamburgeri ponos su mnogih restorana diljem svijeta. Svatko tvrdi da je njihov najbolji, a kako je ukus subjektivna stvar, nikada nećemo doći do odgovora koji je uistinu najbolji na svijetu. 

Ali zato znamo koji je najčudniji. 

Bull City Burger, restoran u Sjevernoj Karolini, iznenadio je svoje goste novim proizvodom u svojoj ponudi.

Naime, kuhari su odlučili napraviti hamburger u koji umjesto umaka stavljaju pauka. 



 

- Ljudi kažu da ima okus poput raka ili kamenica, ali svaki dio tijela, noge...svaki zalogaj je poseban - poručili su iz restorana.

  - Pečena tarantula s malo soli odličan je dodatak hamburgeru - zaključili su. 

Gosti koji se odluče na ovu poslasticu morat će iz svog novčanika platiti čak 30 dolara, a u slučaju da uspiju pojesti cijeli hamburger dobit će majicu.  Do sad je samo četvero odvažnih probalo "paukburger", a sve je ovo dio izazova u Bull City Burgeru nazvanog "Mjesec egzotičnog mesa". Ako ipak ne volite pauke možete probati hamburgere s aligatorom, iguanom, pitonom, bizonom, kornjačom te raznim vrstama kukaca.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije