GOSTOVALA U SRPSKOJ EMISIJI

Rudan 'spustila' Joksimovićevoj supruzi: 'Još kad biste i knjigu pročitali'; ni ona joj nije ostala dužna

12.05.2022.
u 14:13

Domaća književnica Vedrana Rudan bila je gost u srpskoj emisiji „UranaK1“ koju vodi Jovana Joksimović, supruga poznatog pjevača Željka Joksimovića.

Rudan je onamo pozvana zbog svoje nove knjige 'Doživotna robija'. Joksimović i Rudan u jednom su se trenu počele zezati i provocirati, no sve je na kraju završilo u šaljivom tonu.

"Dođite ako nemate što raditi. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto...", rekla je Joksimović, a Rudan joj je odmah uzvratila.  

"Još kad biste i knjigu pročitali... Ali to je previše, nećemo sada pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati", odgovorila joj je Rudan. "Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame!", rekla je Vedrana u šali, misleći na emisiju kada joj je gost bio lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević s kojim se sukobila oko predsjednika Aleksandra Vučića. Rudan je potom dodala da je zbog toga sebi obećala da će biti fina i da neće reći ništa provokativno jer "bi izgubila ako ju otjera", a voditeljica joj je zahvalila "na samokontroli". Rudan se počela ponovno šaliti na račun voditeljice dok je pisala posvetu.  Reklama: 0:30

"Napisat ću ovdje Ivani najvećoj, mislim, ja to uvijek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani?", našalila se Vedrana, na što je voditeljica odgovorila da je često zovu i Jelena. "Napisat ću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj", govorila je Rudan tijekom potpisivanja knjige.

 



 

>
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije