Nije mogao izdržati

Roditelji su ga godinama zapostavljali zbog mlađeg brata, a onda ih je ovako razotkrio

djeca
29.10.2021.
u 19:10

Jedan se tinejdžer godinama osjećao zapostavljeno od strane svojih roditelja koji su, kako tvrdi, više pažnje posvećivali njegovom mlađem bratu, pa je svoju priču odlučio podijeliti na Redditu.

- Moji su roditelji uvijek favorizirali mog mlađeg brata. Nisam bio nevoljen, ali bilo je očito do koga im je stalo više - počeo je 18-godišnjak svoju priču na Redditu.

Kako bi si kupio automobil, radio je uz školu dok je njegov mlađi brat na poklon od roditelja dobio auto. Ista stvar je bila i s odjećom, video igrama, mobitelima... Osamnaestogodišnjak trenutno pauzira između srednje škole i fakulteta kako bi zaradio novac za školarinu, no onda je čuo svoje roditelje kako razgovaraju o tome koliko će plaćati školarinu njegovom bratu.

- Tajno sam snimao razgovor i onda sam došao i pitao ih zašto će bratu platiti fakultet, a meni ne. Nisu primijetili da ih snimam te su mi rekli da brat treba veću pomoć od mene. Rekao sam im da ja ne dobivam nikakvu pomoć te da prema tome ne bi trebao ni on. Postavio sam im još nekoliko pitanja, a oni su se naljutili i otac mi je rekao da je možda vrijeme da se odselim te da im je dosta da mi daju krov nad glavom. Rekao sam im da im plaćam stanarinu, no nije ih bilo briga - prepričao je 18-godišnjak. Budući da je cijeli razgovor snimio odlučio ga je objaviti na društvenim mrežama uz objašnjenje da su ga roditelji uvijek tako tretirali. Nekoliko sati kasnije, roditelji su mu upali u sobu i galamili na njega jer sada loše izgledaju u javnosti. - Moji baka i djed kontaktirali su me kasnije i rekli da su šokirani te da će doći kod nas idući dan. Posjeli su moje roditelje i rekli im što ih ide dok su oni samo sjedili i gledali u pod. Saznao sam da su godinama primali novac od bake i djeda za obiteljske troškove. Roditelji su mi se ispričali, no zvučali su kao da su morali - otkrio je tinejdžer. Korisnike Reddita upitao je što treba učiniti i treba li se preseliti kod bake i djeda koji su mu to ponudili. - Odi kod bake i djeda. Izgledaju kao super ljudi nakon toga što su učinili. Tvoji su roditelji uznemireni jer su izgubili novac, a ne zbog tebe - jedan je od komentara s kojim su se mnogi složili.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?