Državni ured za obnovu odlučio

RH dodijelila 5,5 mil. kuna, najviše povratnicima u RS

24.02.2018.
u 07:00

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske donio je sredinom prosinca prošle godine odluku o dodjeli financijske potpore projektima kojima se potiče povratak Hrvata i stvaranje održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini u iznosu od 5,549 milijuna kuna, od čega je najveći iznos raspoređen za projekte Hrvata na području Bosne. Od 52 projekta koja su ušla u proračun za 2017. godinu, ali će se financirati tijekom ove godine, na području Bosne financirat će se projekti u iznosu od 4,06 milijuna kuna, a na području Hercegovine nešto manje od 1,5 milijuna.

Javni poziv

- Cilj nam je ubuduće više novca usmjeriti za održivi opstanak ljudi koji žive na području Republike Srpske - rekao je za Večernjak državni tajnik u Središnjem uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske Nikola Mažar. Pri tome je objasnio kako ovaj ured dodjeljuje dvije vrste pomoći...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije