INMA GLOBAL MEDIA AWARDS

Rezolucija Zemlja, projekt Večernjeg lista osvojio medijskog Oscara u New Yorku!

27.05.2023.
u 12:59

Rezolucija Zemlja proglašena je najboljim projektom na svijetu u kategoriji najboljih društveno odgovornih projekata organiziranih od strane medija.

Rezolucija Zemlja, projekt Večernjeg lista koji je zaživio početkom prošle godine i ubrzo postao najvećim ekološkim projektom u povijesti Hrvatske, dobio je ogromno, možemo reći i najveće moguće međunarodno priznanje nakon što je u petak navečer u New Yorku osvojio tzv. medijskog Oscara poznatog pod nazivom INMA Global Media Awards. Konkretno, Rezolucija Zemlja proglašena je, prema mišljenju strogog međunarodnog žirija, najboljim projektom na svijetu u kategoriji najboljih društveno odgovornih projekata organiziranih od strane medija.  

Rame uz rame borili smo se s gigantima poput The New York Timesa, Der Spiegela, Guardiana… i pobijedili! U konkurenciji je bilo čak 775 projekata iz 239 prestižnih medijskih kuća iz 40 različitih zemalja, čime je uspjeh Večernjaka još veći. To priznanje stiglo je samo mjesec dana nakon što smo drugu godinu za redom diljem Lijepe naše organizirali najveću koordiniranu ekološku akciju čišćenja u povijesti Hrvatske, ali iako je ona medijski najeksponiranija svakako nije jedina koju smo napravili.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije