vole ga slavni

Revolucionarni pristup pomlađivanju kojem nije odoljela Kim Kardashian i Neymar

02.08.2023.
u 18:23

U svijetu estetskih tretmana laser Fotona 4D postao je revolucionarno rješenje za one koji traže neinvazivno pomlađivanje kože s prirodnim rezultatom

Svijet estetskh tretmana neprestano se razvija. Fotona 4D novativan je laserski tretman koji svojom naprednom tehnologijom i dokazanom učinkovitošću brzo stječe popularnost među pacijentima i stručnjacima za njegu kože. Jedan od glavnih razloga zašto se ljudi odlučuju za ovaj tretman jest to što on ne uključuje kirurške zahvate, piše Ordinacija.hr.

Što je Fotona 4D?

Fotona 4D serija je sinergističkih, neinvazivnih laserskih tretmana lica, područja oko očiju i usana koja potiče lučenje kolagena cijelom debljinom kože u cilju trajnog zatezanja i povećanja volumena bez injekcija. S dvije laserske valne duljine djeluje se na četiri razine: na dublje, srednje i površinske strukture kože, kao i na ciljane nesavršenosti.

Kako Fotona 4D stimulira kreaciju kolagena?

Kolagen, važan protein odgovoran za održavanje elastičnosti i čvrstoće kože, prirodno se snižava s godinama. Laser Fotona 4D zagrijavanjem tkiva potiče proizvodnju kolagena, što rezultira postupnim zatezanjem kože i smanjenjem sitnih linija, bora i opuštenosti tonusa kože. Poticanjem prirodnog procesa zacjeljivanja, ovaj tretman pruža dugotrajne i prirodne rezultate.

Fotona 4D djeluje na više slojeva kože

Za razliku od tradicionalnih laserskih tretmana koji se usredotočuju samo na površinu kože, Fotona 4D laser djeluje dublje. Ciljanjem vanjskih i unutarnjih slojeva kože tretira različite probleme poput opuštenosti tonusa kože, neujednačene teksture, nepravilnosti pigmentacije i proširenih pora. Ovaj sveobuhvatan pristup osigurava holističko poboljšanje kvalitete kože tretiranih područja.

Vole ga slavni

Laser Fotona 4D privukao je pažnju slavnih osoba poput Neymara i Kim Kardashian, koji su podijelili svoja pozitivna iskustva s tretmanom. Njihove izjave svjedoče o učinkovitosti i izvanrednim rezultatima koje je moguće postići uz pomoć ove napredne laserske tehnologije.

Jedna od ključnih prednosti lasera Fotona 4D njezina je neinvazivnost. Tretman je gotovo bezbolan i ne zahtijeva vrijeme oporavka, što je privlačno za osobe s užurbanim načinom života. Preciznost lasera omogućuje ciljano tretiranje, smanjujući rizik od oštećenja okolnog tkiva.

Preporučeni broj tretmana

Broj potrebnih tretmana Fotona 4D lasera varira ovisno o individualnim stanjima kože i željenim rezultatima. Tipično, preporučuje se serija od tri do pet tretmana, s razmacima od dva do četiri tjedna, za postizanje optimalnih rezultata. Važno je napomenuti da je svaka osoba jedinstvena te će iskusni dermatolog najbolje procijeniti vaše specifične potrebe kako bi odredio idealni plan tretmana.

Koliko traju rezultati?

Rezultati pomlađivanja kože postignuti Fotona 4D laserom nastavljaju se poboljšavati i nakon završetka preporučenih tretmana. Potaknuta proizvodnja kolagena postupno remodelira kožu, što dovodi do daljnjeg poboljšanja tijekom vremena. Postignuti rezultati traju do godinu dana ali mogu varirati ovisno o stilu života i intenzitetu i kvaliteti njege kože nakon tretmana laserom. Fotona 4D je napredan i izuzetno učinkovit tretman za pomlađivanje kože koji iskorištava snagu stimulacije kolagena kako bi se riješili različiti problemi kože.

Zahvaljujući svojoj neinvazivnosti, sveobuhvatnom pristupu i preporukama slavnih poput Neymara i Kim Kardashian, laser Fotona 4D nudi obećavajuće rješenje za one koji žele prirodan izgled bez potrebe za kirurškim zahvatima ili duljim periodima oporavka. Suradnjom s iskusnim dermatologom možete stvoriti personalizirani plan tretmana kako biste postigli željene ciljeve u izgledu kože. Zaplovite prema zdravijoj i pomlađenoj koži uz pomoć lasera Fotona 4D i iskusite transformacijsku snagu ove vrhunske tehnologije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije