HERCEG ETNO SELO - 6. SAJAM VJENČANJA

Revije vjenčanica i odijela, cvjetne radionice, sajamski popusti

revija
13.03.2016.
u 11:00

Na 6. hercegovačkom izdanju Sajma vjenčanja, što se održava u prostorima Herceg etno sela kod Međugorja, brojni izlagači predstavili su najnovije kolekcije vjenčanica, večernjih haljina, odijela i nakita te cvjetne aranžmane, kao i luksuzne automobile za dolazak na vjenčanje. Posjetitelji su već nakon jučerašnjeg službenog otvaranja nazočili modnoj reviji vjenčanica, večernjih haljina i odijela, a upriličene su i dvije cvjetne radionice. Profesionalna aranžerka Ani Poklepović iz Splita, u organizaciji Masline iz Mostara i Smithers Oasis Adriae, predstavila je zanimljive cvjetne dekoracije, a Marko Pollak iz Zagreba svojom je cvjetnom prezentacijom iskazao svoje viđenje modernog vjenčanja. Upriličene su ‘hair and make up’ radionice frizerskog studija Stilleto Emerika Gudelja i Akademije Allure Tatjane Ivanković. Fotkaona je posjetiteljima omogućila besplatno fotografiranje, a posjetiteljima se nude i sajamski popusti, piše Večernji list BiH.

Danas će biti upriličene modne revije vjenčanica, večernjih haljina i odijela u 12 i 17 sati, a bit će organizirana i Konzumova nagradna igra. “CryoSave”, vodeća europska i svjetska banka matičnih stanica, educirat će žene o značaju prevencije raka dojke i jajnika u okviru kampanje Genoma testova. Bit će predstavljen Serenity test, najnapredniji genetski test za rano otkrivanje genetske predispozicije za rak dojke i jajnika. Hercegovački sajam vjenčanja pruža jedinstvenu prigodu potencijalnim mladencima da se na jednom mjestu upoznaju s najnovijim trendovima u industriji vjenčanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?