MILORAD DODIK:

Republika Srpska je država sviđalo se to nekome ili ne

'Banja Luka 19.03.2009 Premijer Republike Srpske Milorad Dodik Snimio:Dejan Moconja'
Foto: ''
19.11.2013.
u 22:15

Dodik je na večerašnjem skupu "Upoznaj Srpsku, upoznaj svoje", održanom na Pravnom fakultetu u Beogradu, rekao da je BiH sporazumna zemlja

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Republika Srpska država sviđalo se to nekome ili ne, te da je jedina šansa da BiH preživi da se vrati slovu Daytona.

Dodik je na večerašnjem skupu "Upoznaj Srpsku, upoznaj svoje", održanom na Pravnom fakultetu u Beogradu, rekao da je BiH sporazumna zemlja i državna zajednica i da je preživjela samo zato što su je 1995. godine priznale velike sile. 

"Danas je ona tragično neuspješna i veoma loše mjesto za ljude", rekao je predsjednik Srpske. 

Dodik je naglasio da Republika Srpska ima sve elemente države, po međunarodnim dokumentima - i stanovništvo i teritoriju i vlast i sposobnost da sporazumno radi sa drugim zemljama i entitetima. 

On je dodao da ne vjeruje u to da BiH može uspjeti i da ne želi da se bavi stvarima koje ne mogu uspjeti. "Ne može uspjeti i džaba", istakao je Dodik. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:42 20.11.2013.

Man se šuplje priće već godinama moj lipi dodikće BiH je tvoja domovina volio ti to ili ne.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije