u okviru dana sveučilišta u Mostaru

Rektorovu nagradu dobila Dragana Glišić

Autori: , Marijan Sivrić
14.12.2020.
u 16:57

Dragani Glišić iz Međugorja dodijeljena je Rektorova nagrada. Dragana je studentica prve godine diplomskog sveučilišnog studija prava na Pravnom fakultetu, s prosječnom ocjenom 5,0, piše Večernji list BiH. 

Rektorovu nagradu uručio joj je rektor Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Zoran Tomić, koji je istaknuo kako je svjestan da se većina studenata pita hoće li zasluženu Rektorovu nagradu naše društvo znati vrednovati. “Vi ste ta Bosna i Hercegovina! Tko će sve nepravde i nepravilnosti mijenjati, tko će utirati staze novih rješenja čak i kada su horizonti pomračeni, tko će uspostavljati nove standarde ako ne vi, najbolji među nama”, poručio je rektor Tomić.

Dragana Glišić rođena je 23. kolovoza 1996. godine u Ljubuškom.

Pohađala je Osnovnu školu “Bijakovići” u Bijakovićima (Međugorje) koju je završila s odličnim uspjehom. Zatim je upisala Srednju školu dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku i 2015. godine bila izabrana za učenicu generacije. Na maturalnoj zabavi ravnatelj škole Velimir Pinjuh dodijelio joj je zlatnik s likom dr. fra Slavka Barbarića, što potvrđuje kakva je bila učenica.

Dragana je u međuvremenu pohađala tečajeve stranih jezika - engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?